Hvad er en Concierge

“Et hotel uden en concierge er som en kirke uden en præst”

Men hvad er en concierge, og hvad kan jeg forvente?

Concierge er et fransk ord, som tidligere blev brugt om en person der arbejdede på et af de mange europæiske slotte eller paladser, hvor han havde til opgave at tage imod de mange gæster, og vise dem rundt. I starten af det 20. århundrede startede man denne betegnelse for en person som arbejder på et luksushotel, med opgaven at servicere hotellets gæster til punkt og prikke.

Når du ankommer til hotellet, kan du altid genkende en UICH concierge på de gyldne nøgler som bæres på jakkens revers. Disse nøgler er mere end blot et symbol på Les Clefs d´Or foreningen – de er symbolet for en en 1. klasses service.

Når du finder en concierge på et hotel, har du fundet din bedste ven – conciergen er den der hjælper dig med dine ønsker, spørgsmål og behov – store som små. Conciergen er den som kender byen ind og ud, hvad enten det drejer sig om de nyeste og bedste restauranter, museer eller natteliv.

Conciergen har fingeren på byens puls og ved altid hvad der sker af aktiviteter. Conciergen kender de bedste shopping steder, hjælper dig med billetter til teatre eller sørger for din lejebil. Concierge er også den der tager sig af dine ønsker under opholdet på hotellet, sørger for din post, dine telefax beskeder, dine flybilletter hvis disse skal bekræftes eller ændres. Uanset om dit ønske er enkelt eller kompliceret så udfører Conciergen sin opgave med største konduite og omhu. Ingen opgave er for lille eller for stor.

Conciergen sætter en ære i at udføre sine opgaver så perfekt som muligt efter dine ønsker! Kontakt hotellets Concierge i lobbyen og få råd og vejledning – som sagt er ingen opgave for lille eller for stor, blot den ikke er umoralsk eller strider mod lovgivningen.